Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили юнака, який спокусився на чужий мопед

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мототранспорт», що проходять на території області, поліцейські встановили особу зловмисника



В ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мототранспорт», що проходять на території області, поліцейські встановили особу зловмисника, який спокусився на чужий мопед. Тепер за незаконне заволодіння транспортним засобом йому доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України.

До Охтирського відділу поліції із заявою про угон двоколісного транспортного засобу звернулася 24-річна дівчина. Вона розповіла, що напередодні до неї заходив приятель, а після його уходу у неї з двору зник мопед. Згодом дівчина випадково побачила свій транспортний засіб у місцевих громадян. Вони розповіли, що придбали його у невідомого чоловіка.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та вийшли «на слід» зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий хлопець. У скоєному він зізнався та розповів, що на злочин його штовхнуло безгрошів’я.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Працівники поліції вкотре звертаються до власників транспортних засобів з проханням дотримуватися правил збереження свого майна і не залишати двоколісники без нагляду.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: