Завантаження ...

В Ямполі відбулась презентація книги Сергія Дворника «Присмак гіркоти»

Новопризначений голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій Дворник представив ямпільчанам свою автобіографічно-документальну книгу «Присмак гіркоти»



Новопризначений голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій Дворник представив ямпільчанам свою автобіографічно-документальну книгу «Присмак гіркоти»

Презентація книги відбулась сьогодні в приміщенні Ямпільської центральної районної бібліотеки. Через карантинні обмеження подію вирішили провести у тісному колі, але районна бібліотека отримали три примірники книги, прочитати які тепер зможе кожен бажаючий.

Як виявились, новопризначений керівник району має не лише великий досвід роботи на державній службі, а й неабиякий хист до письменництва. Принаймні, тисяча екземплярів першої книги Сергія Дворника розійшлась серед читачів на ура і, як жартує сам автор, невдовзі прийде час писати новий том книги під назвою «Моя Ямпільщина».

«Присмак гіркоти» – автобіографічна книга, написання якої автору далось нелегко, адже, як розповідає Сергій Іванович, найважче для людини – розбиратись у самому собі. Тим не менш, результатом його творчих трудів стала чудова книга, прочитати яку буде цікаво всім. Ось що пише про неї її редактор, знаний на Сумщині журналіст Іван Бойченко: «книга «Присмак гіркоти», як і людське життя, наповнена різними історіями та подіями. Веселими й драматичними, комічними і трагічними. Інколи так приємно хоч у думках-мріях повертатися до них стежками, зарослими травою часу, згадувати і насолоджуватись давно минулими щасливими днями. Небажані ж спогади виринають з пам’яті самостійно і тоді доводиться ще раз їх переживати, відтворюючи в найменших деталях».

Прочитати в бібліотеці цю книгу тепер має можливість кожен мешканець Ямпільського району. За її допомогою можна не тільки ближче познайомитись з автором, дізнатися його біографію, думки та життєву філософію, а і зрозуміти, яким шляхом поведе Ямпільщину новий очільник району.

Ямпіль.інфо

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: