Завантаження ...

Працівники поліції викрили жительку Сумщини у вирощуванні нарковмісних рослин

Майже дві сотні кущів маку та конопель виявили та облікували правоохоронці на присадибній ділянці 46-річної жінки. Заборонені до посіву рослини правоохоронці вилучили



Майже дві сотні кущів маку та конопель виявили та облікували правоохоронці на присадибній ділянці 46-річної жінки. Заборонені до посіву рослини правоохоронці вилучили, а стосовно самої власниці ділянки відкрили кримінальне провадження.

До Глухівського відділу поліції надійшла інформація, що одна з жительок райцентру може вирощувати нарковмісні рослини. Аби перевірити повідомлення, правоохоронці завітали до жінки з санкцією на обшук.

Під час огляду території садиби глухівчанки стражі порядку виявили та вилучили сто шістдесят дві рослини маку та двадцять три рослини коноплі. Крім того, на подвір’ї знайшли ще й пристрої для вживання наркотиків.

Все вилучене працівники поліції відправили на експертизу. А у відношенні жінки відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: