Завантаження ...

Сумчанин допоміг патрульним виявити п’яного водія

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про громадянина, який у стані сильного алкогольного сп’яніння збирається сісти за кермо автівки.



Екіпаж патрульних отримав повідомлення про громадянина, який у стані сильного алкогольного сп’яніння збирається сісти за кермо автівки. Зателефонувавши заявникові, інспектори з’ясували адресу події, марку, номерний знак автомобіля, після чого поїхали в напрямку вказаної адреси.

За кілька хвилин, на вулиці Горького, вартові порядку виявили та зупинили автомобіль BMW про який йшла мова в орієнтуванні. Дійсно, у салоні перебували чоловік та жінка з ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували 35-річному керманичу в присутності свідків пройти огляд на місці зупинки, та чоловік відмовився. Також водій категорично відмовився проходити огляд у закладі охорони здоров’я.

На чоловіка патрульні склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, що керує з ознаками такого сп’яніння) КУпАП та відсторонили його від керування.

Також ми дякуємо сумчанам за пильність та небайдужість! Разом ми зробимо наше місто безпечним!

Служити та захищати!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: