Завантаження ...

Сумські патрульні викрили п’яну водійку іномарки (+відео)

Патрулюючи вулицю Ковпака, інспектори побачили автомобіль Mitsubishi Lancer з увімкненою аварійною сигналізацією. Вартові порядку зупинили автівку та підійшли запропонувати водієві допомогу.



Патрулюючи вулицю Ковпака, інспектори побачили автомобіль Mitsubishi Lancer з увімкненою аварійною сигналізацією. Вартові порядку зупинили автівку та підійшли запропонувати водієві допомогу. За кермом патрульні виявили 32-річну жінку, яка мала ознаки алкогольного сп’яніння, хоча сама вона стверджувала, що вживала лікарські препарати через захворювання.

Надалі під час спілкування громадянка дістала банку алкогольного напою та почала його пити. І це незважаючи на те, що декілька хвилин тому вона розповідала про захворювання. На роз’яснення, зауваження та попередження про адміністративну відповідальність водійка не реагувала.

У присутності двох свідків керманичка відмовилася від проходження огляду на стан сп’яніння. Тож інспектори склали на неї адміністративний матеріал за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення огляду) КУпАП та відсторонили її від керування транспортним засобом.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: