Завантаження ...

На Сумщині затримано чергового наркоділка під час збуту наркотичного засобу

Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури за результатом проведення негласних слідчих дій виявлено та зафіксовано факт незаконної діяльності місцевого жителя



Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури спільно з працівниками сектору кримінальної поліції та слідчого відділу Білопільського ВП за результатом проведення негласних слідчих дій виявлено та зафіксовано факт незаконної діяльності місцевого жителя, пов'язаної зі збутом наркотичних засобів та організації і утримання наркопритону.

Зокрема у вівторок, 7 квітня 2020 року, в результаті проведення контролю за вчиненням злочину та невідкладного обшуку за місцем проживання наркоділка в м. Білопілля виявлено і вилучено наркотичні засоби та грошові кошти у розмірі 1000 гривень, які він отримав, реалізуючи відповідній особі чергову дозу наркотичного засобу – метадону.

Наразі 38-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів), ч. 2 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів) КК України.

Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією його майна.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: