Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили чоловіка, який спокусився на майно підприємця

Правоохоронці довели причетність 34-річного жителя райцентра до скоєння крадіжки з гаражу. Зацікавили зловмисника електроінструменти, нові текстильні вироби та горілка



Правоохоронці довели причетність 34-річного жителя райцентра до скоєння крадіжки з гаражу. Зацікавили зловмисника електроінструменти, нові текстильні вироби та горілка - попередньо, загальна сума збитків склала майже на 100 тисяч гривень.

До Путивльського відділення поліції звернувся 56-річний чоловік та повідомив, що вночі з його гаражу скоєно крадіжку.

Слідчо-оперативна група поліції, котра негайно прибула на місце події, встановила: зловмисник проник у приміщення, частково розібравши стінку будови. Згодом, після проведення оперативно-слідчих заходів, правоохоронці встановили особу крадія. Це виявився раніше судимий місцевий чоловік.

Додатковим доказом того, що саме він «доклав руку» до злочину, стала вилучена у нього під час санкціонованого обшуку сумка з частиною викраденого майна.

«Підозрюваний добре знав місцевість, тож і скористався своїми знаннями для скоєння крадіжки, - коментує Олександр Торчицький, начальник Путивльського відділення поліції. – Вночі, розібравши стіну гаражу, виніс з новенькі електроінструменти та металошукач, упаковки з жіночим одягом та постільною білизною, горілку в ящику і в тетрапаках. Частину з викраденого майна наші працівники у чоловіка вилучили. Частину він встиг збути, і наразі ми встановлюємо місцезнаходження цих речей».

У поліції за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне злодію загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: