Завантаження ...

На Сумщині за добу сім боєприпасів виявлено та ще один знешкоджено

01 квітня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження одного 122 мм артилерійського снаряду який раніше виявили в с. Гамаліївка Конотопського району.



01 квітня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 122 мм артилерійського снаряду який раніше виявили в с. Гамаліївка Конотопського району. Небезпечний предмет був вивезений у спеціально відведене місце та знищений шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення одного 122 – мм, одного 152 – мм артилерійських снарядів, однієї ручної гранати Ф-1 та чотирьох 82 – мм мінометних мін. Відголоски минулих війн були виявлені в смт Низи Сумського району, на відстані 1,5 км від житлових будинків, в м. Путивль, на відстані 500 м від осель громадян, в с. Пономаренки Великописарівського району, на відстані 1,5 км. від житла громадян, та в с. Нехаївка Конотопського району, в полі, та в с. Подільки Липоводолинського, в лісомузі, на відстані 2 км від житлового сектору.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: