Завантаження ...

Спостережливість сумчанина допомогла патрульним виявити п’яного водія

Патрулюючи проспект Михайла Лушпи, інспектори отримали повідомлення про, ймовірно, нетверезого водія автомобіля Audi, який дивно себе поводив біля одного з торговельних центрів.



Патрулюючи проспект Михайла Лушпи, інспектори отримали повідомлення про, ймовірно, нетверезого водія автомобіля Audi, який дивно себе поводив біля одного з торговельних центрів. Вказаний у повідомленні легковик патрульні виявили та зупинили на вулиці Івана Сірка.

У 42-річного керманича вартові порядку дійсно виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Під час спілкування з патрульними, чоловік і зовсім дістав з автомобіля алкогольний напій та почав його розпивати. Інспектори кілька разів попередили чоловік про відповідальність за такі дії, та він жодним чином на це не реагував. Навпаки, він поводив себе зухвало та продовжував випивати. Також патрульні встановили, що водій не мав жодних документів на право керування транспортним засобом.

Вартові порядку склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення огляду) КУпАП.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: