Завантаження ...

Поліція Сумщини контролює дотримання правил самоізоляції громадянами, які прибули з-за кордону (+відео)

Цими днями в автоматизованому порядку поліція почала отримувати дані від прикордонників стосовно українців, які нещодавно повернулись на Батьківщину



Цими днями в автоматизованому порядку поліція почала отримувати дані від прикордонників стосовно українців, які нещодавно повернулись на Батьківщину і, перетинаючи кордон, підписали особисті зобов’язання про дотримання 14-денного карантину.

Працівники Сумського відділу поліції проводять перевірки дотримання умов самоізоляції тими громадянами, хто протягом останнього часу повернулися в Україну з-за кордону. На сьогодні на обліку сімейних лікарів знаходиться близько п’ятисот жителів обласного центру, які повернулися додому з відпочинку, зі службових відряджень або з заробіток.

Всі особи, домівки яких відвідала сьогодні поліція, були вдома. У декого з містян режим самоізоляції вже допливає кінця. Режиму самоізоляції вони дотримуються, і в цілому з розумінням ставляться до роботи поліції в цьому напрямку. Правоохоронці спілкувалися з громадянами по телефону, і аби упевнитися, що вони й справді знаходяться вдома, просили підійти до вікна чи балкона. Окрім нагадування про дотримання всіх карантинних правил, поліцейські цікавилися і загальним самопочуттям людей та тим, чи потрібна їм якась допомога від поліції. Подібні перевірки дотримання правил самоізоляції людьми, що повернулися з-за кордону і де вони могли контактувати з інфікованими на СОVID-19, триватимуть надалі - до закінчення загальнодержавного карантину.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: