Завантаження ...

«Побачення у Вегасі»

Рік
2020
Країна
Україна
Мова
українська
Жанр
комедія
У головних ролях
Марина Д’яконенко, Нікіта Бичков - Андрієвський, Оля Полякова, Володимир Остапчук, Вадим Галигін, Михайло Кукуюк, Вова зі Львова, Ерік Робертс
Режисер
Сергій Вейн
Сценарій
Олександр Щур
Прокат
З 05 березня 2020
Тривалість
92 хв.

Артем з посмішкою вихідить з будь-якої халепи. Він успішний менеджер рекламного агентства, тож саме йому бос довірив летіти до Лас-Вегаса. Тут хлопець має підписати важливий контракт з новим клієнтом. В літаку він знайомиться з красунею Оксаною. Виявляється, вона представниця компанії-конкурента і отримала від свого шефа таке саме завдання – підписати контракт з тим самим перспективним клієнтом. На Артема та Оксану чекає довга дорога, проте нудною вона точно не буде.

Роуд-муві «Побачення у Вегасі» зняв режисер Сергій Вейн за сценарієм Олександра Щура. Як і попередній фільм Вейна «Продюсер», дана стрічка не отримала фінансування від держави. Окрім українських акторів, до зйомок залучили закордонних селебретіз – Еріка Робертса та Вадима Галигіна. Фільмували не лише в Україні – частина зйомок проходила у Сполучених Штатах, у пустелях Невади. Знімальним процесом займалися оператори, що працювали над кліпами відомих американських виконавців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: