Завантаження ...

На Сумщині 23 лютого вогнеборці ліквідували загоряння не експлуатуємої споруди

23 лютого о 14:41, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння не експлуатуємої споруди поблизу с. Кулишівка, Недригайлівського району.



23 лютого о 14:41, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння не експлуатуємої споруди поблизу с. Кулишівка, Недригайлівського району. Про пожежу повідомили випадкові перехожі, які побачили дим та полум’я з під покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 16 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та добровільну пожежну команду с. Хоружівка.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття на площі до 50 кв. м та солому в тюках до 5 т. через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної роботи пожежно – рятувальних підрозділів автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані 5 км. від осередку горіння.

О 15:04 загоряння локалізували, а о 17:10 – витративши на гасіння більше 16 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю техніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області і 1 автомобіль та 1 працівник добровільної пожежної команди с. Хоружівка.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: