Завантаження ...

На Сумщині оперативники затримали наркозбувача

Зловмисник був затриманий при спробі збути наркотичну речовину «метадон». В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські встановлюють коло постійних клієнтів



Зловмисник був затриманий при спробі збути наркотичну речовину «метадон».

В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські встановлюють коло постійних клієнтів підозрюваного та канали постачання цієї наркотичної сировини на територію регіону.

До Охтирського відділу поліції надійшла оперативна інформація, що один із місцевих жителів займається збутом наркотиків. Дана інформація підвердилась. Чоловіка затримали при черговій спробі продажу метадону.

«Наркотичну речовину поліцейські вилучили, а зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Йому 39 років. Має судимість за вчинення аналогічного злочину. І хоча сам підозрюваний своєї провини не визнає, ми маємо достатню кількість доказів щодо його причетності до реалізації наркотичної сировини. Тим більше, що його викрили на спробі збуту наркотиків та отриманні за це 500 гривень».

Наразі затриманому оголошена підозра за ознаками ч.1 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: