Завантаження ...

На Сумщині на водоймі врятували рибалку

14 лютого о 13:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Ромни на р. Сула під кригу провалився рибалка. На місце події прибуло відділення чергового караулу



14 лютого о 13:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Ромни на р. Сула під кригу провалився рибалка.

На місце події прибуло відділення чергового караулу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рибалки повідомили, що за допомогою човна вони намагались допилити до потерпілого, але через місцями товсту кригу, їм не вдалось цього зробити

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій наблизились до постраждалого, розрубуючи лід перед човном, витягли рибалку та доправили до берега. Чоловіка 1983 р. н. каретою екстреної медичної допомоги госпіталізували до Роменської районної лікарні.

Всього для надання допомоги залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Служба порятунку «101» закликає громадян проявити здоровий глузд та не виходити на тонку кригу і у жодному разі не допускати на водойми дітей. Рибалкам треба усвідомити, що зимовий сезон тільки – но розпочався. А тому потрібно чекати того моменту коли лід зміцнішає і вони зможуть насолодитися своїм улюбленим хобі.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: