Завантаження ...

На Сумщині під час риболовлі чоловік натрапив на боєприпас

13 лютого о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, про те що в річці Івот в смт Ямпіль під час риболовлі, на березі, на відстані 300 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на боєприпас



13 лютого о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, про те що в річці Івот в смт Ямпіль під час риболовлі, на березі, на відстані 300 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на боєприпас часів ІІ Світової війни.

На місце події було направлено оперативну групу Ямпільського районного сектору Управління ДСНС України у Сумській області, працівники якої ідентифікували небезпечну знахідку як артилерійський снаряд калібру 152.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни) на вилучення та знищення.

З початку року на Сумщині зафіксовано 12 випадків виявлення вибухонебезпечних предметів.

Управління ДСНС України у Сумській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: