Завантаження ...

За фактом травмування в ДТП трьох людей в поліції Конотопщини відкрили кримінальне провадження

Подія сталася близько дев‘ятої ранку в одному із населених пунктів Конотопського району. В результаті зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 та ЗІЛ травмувалися троє осіб



Подія сталася близько дев‘ятої ранку в одному із населених пунктів Конотопського району. В результаті зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 та ЗІЛ травмувалися троє осіб: водій та двоє пасажирів легковика.

Їх із травмами голови, грудної клітини та нижніх кінцівок доправлено до травматологічного відділення Конотопської ЦРЛ. А в поліції за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Поліцейські припускають, що імовірною причиною дорожньо-транспортної пригоди могло стати недотримання водієм легковика, 52-річним мешканцем Конотопа, безпечної швидкості руху. На досить складному повороті він не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де й зіткнувся із ЗІЛом. Не останню роль в ситуації, очевидно, зіграли і складні погодні умови, адже мокра снігова «каша» на дорозі не дозволили водієві вчасно зманеврувати та уникнути зіткнення.

Наразі обидва автомобілі-учасники ДТП поміщені на спецмайданчик Конотопського відділу поліції, слідчі дії тривають. У рамках відкритого кримінального провадження слідчими призначено ряд необхідних експертиз, які дадуть змогу об’єктивно встановити причини та деталі автопригоди.

Правоохоронці ж тим часом вкотре наголошують водіям на пильності та дисциплінованості на дорозі, недопущенні порушень Правил дорожнього руху навіть у дрібницях, адже дорога не пробачає легковажності та недбалості! Краще трохи запізнитися у пункт призначення, ніж загинути на дорозі самому чи стати причиною загибелі інших людей!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: