Завантаження ...

На Сумщині водію, який скоїв ДТП з трьома загиблими, змінено запобіжний захід

За клопотанням прокуратури Сумської області рішенням Сумського апеляційного суду від 24 січня 2020 року підозрюваному, який скоїв ДТП з трьома загиблими, обрано запобіжний захід



За клопотанням прокуратури Сумської області рішенням Сумського апеляційного суду від 24 січня 2020 року підозрюваному, який скоїв ДТП з трьома загиблими, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Рішення суду першої інстанції, яким водієві було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешт, скасовано.

Мова йде про ДТП, що сталась близько 10 години ранку 20 грудня 2019 року на автотрасі «Суми-Білопілля-Глухів», на межі Білопільського та Буринського районів. Тоді в результаті зіткнення трьох автомобілів JEEP GRAND CHEROKKI, TOYOTA LAND CRUISER та ZAZ LANOS водій та пасажир останнього загинули на місці, іще один пасажир цієї авто помер через два дні в лікарні.

За даними слідства, водій TOYOTA LAND CRUISER не урахував дорожню обстановку та перед початком обгону JEEP GRAND CHEROKKI не переконався, що його маневр буде безпечним, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з ZAZ LANOS.

Дії 32-річного чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі двох осіб). За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: