Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці оперативно ліквідували загоряння господарчої споруди

22 січня о 13:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на бульварі Свободи у м. Ромни.



22 січня о 13:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на бульварі Свободи у м. Ромни. На гасіння направили черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 4 хв вогнеборці прибули на місце виклику. Оскільки стеля була оздоблена пластиком, полум'я швидко перекинулося на перекриття споруди. Через сильне задимлення працювати довелося у захисних апаратах. О 13:11 вдалося локалізувати загоряння, запобігши його поширенню на всю споруду, загальна площа якої складала 63 кв. м, а вже о 13:33 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Отже рятувальники вкотре закликають громадян, - «Обігрівайтеся безпечно!». А для цього треба слідкувати за станом печей та димоходів, вчасно очищати їх від сажі, не сушити на опалювальних приладах та не складати поблизу горючі предмети і не залишати печі, що топляться без нагляду!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: