Завантаження ...

За минулу добу правоохоронці Сумщини викрили у скоєнні крадіжок п’ятьох зловмисників

Діяли останні у Сумах, Недригайлові та Ромнах. Цікавили злодіїв гроші, мобільні телефони,банківські картки, електроприлади тощо. Частину викраденого поліцейські знайшли та повернули власникам.



Діяли останні у Сумах, Недригайлові та Ромнах. Цікавили злодіїв гроші, мобільні телефони,банківські картки, електроприлади тощо. Частину викраденого поліцейські знайшли та повернули власникам.

Так, працівники Сумського відділення поліції встановили, що до крадіжки шуруповерта , бензопили та банківської картки з будинку 34-річної заявниці причетний 38-річний сумчанин. Зловмисник проник до будинку шляхом пошкодження вікна та викрав вподобане.

У другому випадку від рук крадія потерпів 21-річний сумчанин. Правоохоронці з‘ясували: злодієм виявився його знайомий, що прийшов у гості. Зловмисник дочекався поки господар відволічеться та тихцем поцупив його мобільний, гроші у сумі 11 тисяч гривень та банківські картки.

Схожий випадок працівники поліції зафіксували на Роменщині. Місцева 66-річна жінка пришла на гостини до знайомого та тихцем викрала його мобільний.

Постраждав через власну необережність 64-річний житель Недригайлова. Він забув замкнути господарське приміщення, чим і скористався крадій. Працівники поліції вилучили у нього викрадену бензокосу та повернули господарю.

Поліцейські Сумського районного відділу поліції встановили, що 44-річний житель села Олексіївка переліз через паркан на територію домоволодіння 52-річного місцевого й виніс електричний станок для заточування ланцюгів бензопил.

За кожним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають громадян від зайвої довірливості та необачності. І радять не полишати абиде свої документи та цінні речі, а тримати їх у надійних місцях.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: