Завантаження ...

Поліція Сумщини затримала зухвалого грабіжника

Подія сталася в Ромнах, близько дев‘ятої вечора. Відвідувач одного з супермаркетів, не приховуючись, виніс поза касою дві пляшки горілки.



Подія сталася в Ромнах, близько дев‘ятої вечора. Відвідувач одного з супермаркетів, не приховуючись, виніс поза касою дві пляшки горілки. Коли охоронець торгівельного закладу спробував його зупинити – вдарив його пляшкою по голові.

Адміністрація маркету сповістила про інцидент до поліції, 69-річного охоронця доправили до лікарні.

«Наші оперативники переглянули записи камер відеоспостереження, і упізнали нападника, - коментує ситуацію Юлія Сергієнко, тимчасово виконуюча обов’язки начальника Роменського відділу поліції. – Це виявився 41-річний раніше судимий житель одного з сіл нашого району. Працівникам сектору реагування патрульної поліції знадобилось кілька годин, аби його розшукали та доставили до відділку».

Розуміючи наслідки своїх дій, зловмисник спробував домовитися з поліцейськими, запропонувавши їм у якості «відкату» 200 доларів США. Однак ті від угоди відмовилися, а дії чоловіка задокументували. Тепер йому доведеться відповідати вже за два кримінальні правопорушення – і за вчинений грабіж, і за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.

Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України, слідчі оголосили йому підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 369 (Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду) Кримінального кодексу України. І спрямували до суду клопотання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: