Завантаження ...

У Сумах понівечили Алею Олімпійської слави

Невідомі викрали одне з огорож на вході на Алею олімпійської слави в Сумах. За словами місцевих жителів, пригода сталася минулого тижня.



Невідомі викрали одне з огорож на вході на Алею олімпійської слави в Сумах.

За словами місцевих жителів, пригода сталася минулого тижня. Вранці виявилося, що одне з огорож на вході на Алею вирвано з плитки, що називається «з м'ясом».

- Воно й так було не дуже міцно посаджено, - розповів сумчанин «Данкор». - Ще з тих часів, як поставили, теліпалося, туди навіть палиці засовували, щоб міцніше було. Хтось побачив те, що погано стояло, і, напевно, вирішив прибрати до рук.

Ми повідомили про інцидент в департамент інфраструктури, на балансі якого знаходиться Алея. Але там від коментарів відмовилися.

Нагадаємо: Алею Олімпійської слави відкрили в 2012 році. Перед виборами до Верховної Ради на ній активно піарився тодішній ректор УАБС Анатолій Єпіфанов. Але це йому не допомогло. А потім, виявилося, що Алея нічийна, і кілька років її прибирали тільки час від часу. Зараз же, крім вкраденого огорожі, видно, що відсутні кілька урн, а лавочки не бачили фарби кілька років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: