Завантаження ...

Прокуратура Сумщини довела протиправність встановленої перешкоди на земельній ділянці загального значення

Заступником керівника Сумської місцевої прокуратури 02.06.2017 пред’явлено до Сумського районного суду позов в інтересах держави в особі Стецьківської сільської ради до громадянина Ч.



Заступником керівника Сумської місцевої прокуратури 02.06.2017 пред’явлено до Сумського районного суду позов в інтересах держави в особі Стецьківської сільської ради до громадянина Ч. про усунення перешкод шляхом демонтажу цегляного паркану. Рішенням Зарічного районного суду м. Суми від 03.09.2019 позов прокурора задоволено, зобов’язано відповідача усунути перешкоди в користуванні земельною ділянкою загального користування площею 0,0296 га, що розташована в с. Радьківка Стецьківської сільської ради Сумського району Сумської області між двома земельними ділянками шляхом знесення (демонтажу) цегляного паркану з чотирма стовпами та розсувними воротами з металопрофілю.

Не погодившись з прийнятим рішенням, відповідач оскаржив його в апеляційному порядку.

14.01.2020 відбулось засідання Сумського апеляційного суду, за результатами якого суд залишив рішення Зарічного районного суду м. Суми від 03.09.2019 без змін, а апеляційну скаргу Ч. – без задоволення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: