Завантаження ...

Аграріїв Сумщини запрошують на форум «Елеватор-2020»

24 січня 2020 року у Національному центрі «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) пройде ІІ Аграрний Форум «Елеватор-2020», що присвячений питанням ефективного зберігання зерна



24 січня 2020 року у Національному центрі «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) пройде ІІ Аграрний Форум «Елеватор-2020», що присвячений питанням ефективного зберігання зерна та підвищення переробних потужностей зернового ринку

Головна мета Форуму – долучити до обговорення сьогоденних проблем та можливостей сталого розвитку елеваторної галузі представників влади, бізнесу, науки та посприяти впровадженню сучасних інновацій в галузь, пошук рішень щодо підвищення ефективності роботи елеваторів.

Більше про Форум – на офіційних сайтах ІІ Аграрного Форуму «Елеватор-2020», Української Зернової Асоціації, офіційній сторінці Інформаційної компанії «ПроАгро Груп».

Довідково: Для участі у Форумі необхідно заповнити та надіслати реєстраційну форму учасника. За додатковою інформацією звертатись до в.о. виконавчого директора Української Зернової Асоціації Іващенка Сергія Руслановича за телефоном: +380931992500 або на електронну пошту: ivaschenko@uga.ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: