Завантаження ...

Прокуратура Сумщини наполягає на визнанні недійсними результатів торгів щодо ремонту площі

Конотопською місцевою прокуратурою до Господарського суду Сумської області заявлено позов про визнання недійсними результатів публічної закупівлі



Конотопською місцевою прокуратурою до Господарського суду Сумської області заявлено позов про визнання недійсними результатів публічної закупівлі «Капітального ремонту центральної площі бульвару Свободи в смт Миколаївка Білопільського району» та укладеного договору на суму 6 млн 363 тис грн.

«Встановлено, що за результатами процедури закупівлі, в якій брало участь п’ять учасників, перемогло приватне підприємство, пропозиція якого дорожча від пропозиції одного з ТОВ на 539 тис грн. Більш того, пропозиція переможця не відповідає вимогам тендерної документації», – розповів заступник керівника Конотопської місцевої прокуратури Андрій Шапошник.

Відтак договір, укладений 9 вересня 2019 року між Відділом житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради та приватним підприємством суперечить вимогам Закону України «Про публічні закупівлі» та інтересам держави і суспільства.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: