Завантаження ...

На Сумщині поліція виявляє та вилучає наркотики

Протягом минулого року поліція області розкрила 1198 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. За перші два тижні цього року правоохоронці викрила ще 27 таких злочинів та встановила 26 осіб



Протягом минулого року поліція області розкрила 1198 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. За перші два тижні цього року правоохоронці викрила ще 27 таких злочинів та встановила 26 осіб, причетних до їх скоєння.

Під час перевірки оперативної інформації про особу, що може зберігати наркотики, працівники поліції обласного центру вдома у 29-річного жителя міста Суми виявили і вилучили 5 зіп-пакетиків, з кристалічною речовиною PVP-сіль, 7 грамів марихуани та приладдя для вживання наркотичних засобів.

В підвалі одного з будинків по вулиці Бельгійській в Сумах працівники поліції виявили 26-річного чоловіка, у якого під час поверхневого огляду вилучили 7 зіп-пакетів з кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, загальною вагою 2 грами. Ще одного молодого сумчанина зупинили працівники поліції на вулиці Степана Бандери, і, під час огляду виявили у нього поліетиленовий пакуночок з двома грамами речовини, схожої на наркотичну та 19 таблеток метадону.

В селі Пігарівка Середино-Будського району, під час проведення обшуку в будинку 26-річного місцевого жителя працівники поліції виявили 7 грамів марихуани. Ще 7 грамів марихуани та три саморобні пристрої для її вживання знайшли і вилучили правоохоронці у 39-річного жителя цього ж села.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Все виявлене направлено на експертизу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: