Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці на заваді розповсюдження наркотичного зілля у регіоні

В результаті профілактичного відпрацювання території обслуговування, поліцейські виявили у громадян пігулки, «марихуану» та порошкоподібну речовину.



В результаті профілактичного відпрацювання території обслуговування, поліцейські виявили у громадян пігулки, «марихуану» та порошкоподібну речовину.

Так, перевіряючи інформацію про підозрілого чоловіка, який в одному з мікрорайонів Конотопа зазирає на подвір’я чужих господарств, дільничний офіцер поліції, під час поверхневого огляду виявив у 36-річного жителя передмістя шприц та колбу із залишками порошкоподібної речовини.

За схожих обставин працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили молодого чоловіка, у якого при собі виявилось близько 6 грамів рослинної речовини з характерними ознаками наркотичного засобу «марихуана». Правоохоронцям молодик пояснив, що іноді любить «побавитись травичкою», тому й зберігав її при собі.

Ще один факт зберігання заборонених речовин зафіксували оперативники, які під час поверхневого обшуку у 35-річного конотопця виявили 5 блістерів з написом «Метадон», у яких містилось 47 пігулок. Поліцейським він пояснив, що тривалий час споживає наркотичні речовини, тож ці пігулки використовує для власного вжитку.

Виявлені речовини правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. А слідчими, тим часом, за всіма цими фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: