Завантаження ...

Сумські патрульні вловили чергового п’яного водія

Патрулюючи автодорогу Н-12 «Суми — Полтава», у місті Тростянець, інспектори виявили автомобіль ВАЗ-2101, водій якого рухався з порушенням ПДР.

Патрулюючи автодорогу Н-12 «Суми — Полтава», у місті Тростянець, інспектори виявили автомобіль ВАЗ-2101, водій якого рухався з порушенням ПДР. На вимогу про зупинку, подану патрульними, керманич жодним чином не реагував. Натомість, він навпаки збільшив швидкість, та почав тікати. Як не намагався горе-водій відірватися від вартових порядку, інспектори наздогнали його та зупинили шляхом блокування.

Іншого патрульні й не очікували — чоловік за кермом мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і огляд, який пройшов водій у присутності свідків. 0, 90 проміле — саме такий результат показав алкотестер.

Інспектори склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП, ст. 122–2 (невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП та ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Водія ж від керування автівкою відсторонили.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: