Завантаження ...

За завідомо неправдивий виклик патрульні склали на сумчанина адмінматеріал

Нещодавно екіпаж патрульних отримав повідомлення про вчинення шахрайських дій. Інспектори миттєво прибули на місце виклику та зустріли заявника.

Нещодавно екіпаж патрульних отримав повідомлення про вчинення шахрайських дій. Інспектори миттєво прибули на місце виклику та зустріли заявника.

«10 хвилин тому невідомий хлопець узяв мій телефон, щоби подзвонити, та втік із ним», — з такими словами зустрів патрульних заявник. Однак під час спілкування у вартових порядку виникли сумніви з приводу реальності подій, про які розповідав чоловік. Він не міг назвати ні марки телефону, ні його кольору, ні чіткого місця, де сталася подія. Про прикмети ймовірного зловмисника мова взагалі не йшла. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння та постійно плутався в поясненнях. Згодом він взагалі сказав, що зателефонував на лінію «102», аби просто поспілкуватися з охоронцями порядку.

Патрульні склали на 29-річного сумчанина адмінматеріали за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Варто зазначити, що за 11 місяців 2019 року патрульні склали понад 220 таких адміністративних матеріалів.

Просимо Вас із розумінням та повагою ставитись до роботи спеціальних служб, адже хтось може потребувати реальної допомоги, а зволікання на хибні виклики можуть призвести до тяжких наслідків.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: