Завантаження ...

На Сумщині 11 грудня вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі

11 грудня о 18:08, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку по вул. Перемоги в с. Попівка, Конотопського району. Про пожежу повідомили сусіди



11 грудня о 18:08, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку по вул. Перемоги в с. Попівка, Конотопського району. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з – під покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 12 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем вже охоплено дерев’яну веранду та коридор, утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі та поруч розташовану господарчу споруду. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 18:28 загоряння локалізували, а о 19:10 – витративши на гасіння близько 4 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі, а тому рятувальники вкотре звертаються до громадян – будьте свідомими та не нехтуйте правилами безпеки, оскільки їх не виконання призводить не тільки до значних матеріальних збитків, а й до людських жертв.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: