Завантаження ...

На Сумщині 10 грудня рятувальники ліквідували загоряння господарчої споруди

10 грудня о 19:48, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Шосткинський шлях, с. Слоут Глухівського району.



10 грудня о 19:48, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Шосткинський шлях, с. Слоут Глухівського району. Про пожежу повідомив випадковий перехожий. На місце події було направлено черговий караул 19 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Слоут.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено обрешітку покрівлі на площі до 30 кв. м. та стіни на площі до 32 кв. м.. Існувала загроза поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Для безперебійної подачі води автоцистерну довелося дозаправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані до 1 км від осередку горіння.

О 10:21 загоряння локалізували, а о 11:15 – повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки і 3 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 1 автомобіль і 1 працівник місцевої пожежної команди с. Слоут.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: