Завантаження ...

На Сумщині прикордонники затримали двох українців, які намагалися потрапити до Росії

Сьогодні вночі прикордонники Сумського загону затримали двох порушників державного кордону України. Прикордонний наряд помітив двох осіб, які рухалися в напрямку українсько-російського державного кордону.



Сьогодні вночі прикордонники Сумського загону затримали двох порушників державного кордону України.

Прикордонний наряд, який ніс службу в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Юнаківка», спостерігаючи за прилеглою місцевістю, помітив двох невідомих осіб, які рухалися в напрямку українсько-російського державного кордону. Негайно на вказаний напрямок висунулася група реагування, яка неподалік від держрубежу затримала двох громадян України. Чоловіки, які не мали при особу жодних документів, що посвідчують особу, намагалися незаконно перетнути кордон з території України на територію Росії в пішому порядку поза встановленими пунктами пропуску.

Наразі особи правопорушників встановлені, ними виявилися 37 та

30-річний місцеві жителі одного з населених пунктів прикордоння. За порушення прикордонного режиму та за спробу незаконного перетинання державного кордону України на обох чоловіків складені адміністративні матеріали за ст.ст. 202 та 204-1 КУпАП відповідно.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: