Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили зухвалого грабіжника

Запримітивши на лавці біля під’їзду багатоповерхівки самотню жінку, 42-річний шосткинець вирішив скористатися нагодою і «зазирнути» до її гаманця.



Запримітивши на лавці біля під’їзду багатоповерхівки самотню жінку, 42-річний шосткинець вирішив скористатися нагодою і «зазирнути» до її гаманця. Дочекавшись жертву на міжсходовому майданчику, він вирвав з її рук сумку і кинувся тікати. Поліцейські розшукали зловмисника, та кваліфікували його дії як грабіж.

Повідомлення про пограбування в поліцію надійшло від сусідки потерпілої жінки. На місце одразу була направлена група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, жертвою грабіжника стала 52-річна жителька Шостки. Остання поверталась з роботи додому коли на неї у під’їзді напав невідомий та вирвав з рук сумку з особистими речами, документами, золотими прикрасами, грошима та мобільним телефоном.

«Провівши комплекс оперативно-пошукових заходів, співробітники кримінальної поліції встановили зловмисника, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 42 роки, він місцевий. Раніше мав проблеми з законом. У скоєному він зізнався».

Підозрюваний розповів полісменам, що гуляючи містом він помітив на лавці у дворі багатоповерхівки самотню жінку і вирішив її пограбувати. Свою жертву дочекався у під’їзді та вирвав з рук сумку. Цінні речі продав, а сумку викинув у колодязь теплотраси.

Наразі правоохоронці вже знайшли та вилучили частину викрадених речей, які після необхідних слідчих дій повернуть власниці. Відносно зловмисника в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: