Завантаження ...

У Києві протестували cумські нерегулярні перевізники (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, 7 листопада представники “Сервіс Люкс”, “Еліт Експрес”, “Престиж Лайн” та СанАвто” вимагали звільнення голови Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.



Як повідомив сайт UA:Суми, 7 листопада представники “Сервіс Люкс”, “Еліт Експрес”, “Престиж Лайн” та СанАвто” вимагали звільнення голови Укртрансбезпеки Михайла Ноняка. Спільно з представниками організації “АвтоЄвроСила” близько 7:00 вони зібрались біля Міністерства інфраструктури, що на проспекті Перемоги. За інформацією голови Асоціації перевізників України Валентина Демчука, під стіни відомства з’їхалось двісті водіїв.

Серед вимог (окрім звільнення голови Укртрансбезпеки), також були ухвалення законопроектів із правками, які б спростили процедуру придбання та ввозу в Україну автобусів, зниження акцизу на розмитнення авто. Володимир Омелян, міністр анфрастурктури, який вийшов до протестувальників, пообіцяв передати вимоги мітингарів у Кабмін.

Опісля акції протесту під стінами Міністерства інфраструктури, її учасники переїхали до Верховної Ради. Сумчан там не було, як повідомила нам заступниця директора ТОВ «Еліт-Експрес» Маргарита Головань, біля парламенту місця не знайшли – автобуси її фірми та трьох інших поїхали додому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: