Завантаження ...

На Сумщині грибник знайшов дві застарілі мінометні міни (+фото)

Дві мінометні міни часів Другої світової війни знайшов у лісі під час збирання грибів житель Глухівського району. Аби убезпечити себе та інших від небезпечних наслідків, викликав працівників поліції



Дві мінометні міни часів Другої світової війни знайшов у лісі під час збирання грибів житель Глухівського району. Аби убезпечити себе та інших від небезпечних наслідків, викликав працівників поліції та саперів з оперативно-рятувальної служби цивільного захисту управління ДСНС України.

На вказане місце відразу виїхали працівники поліції. Вони встановили, що знахідкою чоловіка були дві різнокаліберні мінометні міни часів Другої світової війни. Біля знайдених боєприпасів виставили охорону до прибуття працівників саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту управління ДСНС України. Після чого вибухонебезпечні знахідки були знешкоджені.

Поліція і надалі застерігає громадян: бути обережними при виявленні боєприпасів чи вибухових речовин. Пам’ятайте, що вони й досі становлять серйозну небезпеку. Тому, в разі їх виявлення, негайно повідомте про це правоохоронців, за номером «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: