Завантаження ...

Авіабомби, "Шахеди" і ракети: Ігнат розповів про нічну атаку росіян

Авіабомби, "Шахеди" і ракети: Ігнат розповів про нічну атаку росіян фото

Російські війська увечері та вночі застосовували проти України ракети на півдні. Також ворог запускав дрони "Шахеди" з півночі та вдарили по Кривому Рогу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

 

"Почалося все (атака - ред.) з вечора, коли противник атакував Одеську область. Знищено дві ракети Х-59. Також атака продовжилась і з півночі нашої країни, близько 10 літаків Су-35, російські новітні винищувачі, атакували Сумську область керованими авіаційними бомбами. Це надзвичайно велика загроза, коли керовані авіаційні бомби, плануючі бомби можуть летіти далеко, а літаки не входять в зону ураження нашої ППО. Таким чином понад 10 цих керованих бомб атакували об'єкти в Сумській області. Там втрати уточнюються, вони будуть оголошені військовими адміністраціями", - розповів Ігнат.

 

За його словами, також окупантами під час атаки була застосована протилокаційна ракета Х-31.

 

"На, жаль є і "Шахеди", які атакували північ країни і також Кривий Ріг. Є влучання в певні об'єкти. Там, попередньо, за інформацією місцевої влади, без жертв", - повідомив Ігнат.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: