Завантаження ...

Конфлікт між Пригожиним та Міноборони Росії триває

Конфлікт між Пригожиним та Міноборони Росії триває фото

У конфліктній ситуації між російською терористичною організацією "Група Вагнера" Євгена Пригожина та Міністерством оборони Росії, ймовірно, "переможе" відомство Сергія Шойгу. Це припустив в інтерв'ю РБК-Україна заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький, інформує Цензор.НЕТ.

 

"Цей конфлікт триває. Хто вийде переможцем? Найімовірніше – міністерство оборони та генштаб. Вони різко обмежили постачання та боєприпаси для "вагнерівців". У Пригожина є проблеми з набором особового складу. До того ж він не виконав ту обіцянку, яку давав: він казав, що до вересня візьме Бахмут. Він почав критикувати російську регулярну армію, хоча сам не виконав свої обіцянки", - зазначив представник розвідки.

 

Скібіцький також припустив, що після Бахмуту ПВК "Вагнер" практично не залишиться. Зараз у боях вона втрачає свої основні сили,  а їхні інтереси не обмежуються лише Україною.

 

"У них є завдання в Сирії, в Африці, на Близькому Сході. Пригожин уже відверто визнає, що його просто зливають", - зазначив Скібіцький. 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: