Завантаження ...

Росія може вести війну ще 2023 - максимум 2024 рік, - ГУР МО

Росія може вести війну ще 2023 - максимум 2024 рік, - ГУР МО фото

Заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький розповів, що Росія може вести війну ще два роки. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на РБК-Україна.

 

"Воєнна розвідка Литви каже, що запас Росії – це два роки. Ми також говоримо, що вони можуть вести війну ще 2023 – максимум 2024 рік – все. Це – якщо ми говоримо про конвенційну війну. А якщо посилити санкції, то цей запас буде ще меншим", - заявив Скібіцький.

 

Щодо "Шахедів", то заступник глави розвідки пояснив, що, за українськими підрахунками, у росіян є ще запас з тих партій, які вони отримували наприкінці минулого і на початку цього року.

 

"У них, ймовірно, залишилося ще близько 200 одиниць "шахедів". Але вони їх не використовують так масово, як раніше. Це підтверджує те, що в них немає великого запасу – вони економлять…

"Шахеди" вони отримують партіями 250-300 штук. На сьогодні росіяни використали приблизно 800 одиниць. Проте ми знаємо, що вони будуть намагатися налагодити своє виробництво цих дронів. Ми чітко розуміємо, де вони планують це робити та як", – додав Скібіцький.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: