Завантаження ...

В Україні "замінували" навчальні заклади: що відомо

В Україні "замінували" навчальні заклади: що відомо фото

У четвер, 15 вересня, у Львові надійшло повідомлення про замінування декількох навчальних закладів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

 

"Так, дійсно надійшло повідомлення про замінування декількох навчальних закладів у Львові. Вибухотехніки працюють на місці. Вживаються заходити для забезпечення безпеки дітей", - розповіли в прес-службі.

 

Як пише Львівський портал, 15 вересня надійшло повідомлення про замінування більшості шкіл Львова. Школярів евакуюють, а батьків закликати забрати дітей додому.

 

"Повідомлення про замінування надійшло від ДСНС. Згідно протоколу, управління освіти міста повідомило всі школи, відтак зараз здійснюється евакуація дітей", - пише видання.

 

Приміщення навчальних закладів та прилеглі до них території обстежать на предмет вибухонебезпечних речовин чи предметів.

Відновлено 16:21. У Чернігові повідомляють про замінування низки шкіл. Так, повідомлення про замінування надійшло з соцмереж. Зараз на місцях працюють профільні служби. Поліція перевіряє інформацію.

За інформацією прес-офіцера патрульної поліції в Чернігівській області Віталія Копистка, на адресу одного з викладачів НУ "Чернігівська політехніка" надійшов електронний лист, де повідомлялось, що у Чернігові заміновано більшість шкіл та університетів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: