Завантаження ...

Зеленський назвав три пріоритети для відновлення економіки України

Зеленський назвав три пріоритети для відновлення економіки України фото

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з урядом. На ньому обговорили три пріоритети відновлення економіки, в тому числі підтримку бізнесу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення президента.

Глава держави зазначив, що українці мають звикати до того, що в суспільстві "можуть бути тільки дві частини": ті, хто захищає нашу незалежність, і ті, хто працює.

Зеленський і уряд виділили три рівні дій для відновлення економіки:

  • програма спеціальних грантів для підтримки малого та середнього бізнесу. Те, що зараз може забезпечувати нові робочі місця і нову податкову базу.
  • розвиток нашого сектору безпеки у всіх його аспектах. І зараз, і в майбутньому. Це також питання про робочі місця, питання про професійність, про технологічність. Сектор безпеки в Україні має стати зовсім іншим, ніж всі ці 30 років. Від державного кордону і до кожної вулиці, до кожної школи, до кожного об'єкта інфраструктури - безпека має бути повністю.
  • промислове відновлення і залучення інвестицій в державу. Локалізація, індустріальні парки, підтримка державного замовлення, залучення сучасних технологій в Україні.

За його словами, зараз готуються відповідні державні програми за цими напрямками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: