Завантаження ...

Як закінчиться війна України з Росією: думка розвідки

Як закінчиться війна України з Росією: думка розвідки фото

Війна в Україні закінчиться до кінця року. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

 

"Як і сказав, активна фаза має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у Росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців. Вона закінчиться єдиним: поверненням наших окупованих територій", - спрогнозував він, додавши, що Крим також вдасться повернути.

 

За словами Буданова, є два варіанти, як саме закінчиться війна для Кремля та Путіна.

 

"Перший - зміною політичного керівництва при формальному збереженні територіальної цілісності Росії. Наголошую – при формальному. При цьому варіанті всі звинуватять особисто Путіна та найближче його оточення і скажуть, що Росія ні до чого. Будуть виводити війська з усіх окупованих територій усюди у світі. Окуповані території повернуться до тих країн, кому вони в принципі й належать - до Грузії, до Японії, до Німеччини і так далі. А Росія почне відновлювати функціонування як цивілізована держава. Розпочне заново, скажімо так. На певний проміжок часу це буде працювати. Далі нам покаже тільки історія", - каже розвідник.

 

Другий варіант, на його думку, це розділення Росії на три і більше частини.

 

"Росія може розділитися на три і, можливо, більше частини. На нові незалежні держави", - констатував керівник ГУР.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: