Завантаження ...

Затримання Медведчука: у Росії перейшли до погроз українській владі

Затримання Медведчука: у Росії перейшли до погроз українській владі фото

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв відреагував на затримання депутата Ради від "Опозиційної платформи - за життя" Віктора Медведчука. Він не тільки перейшов до погроз українській владі, але опустився до прямих образ.

Медведєв дозволив собі назвати представників української влади" виродками", які, на його думку, нібито хочуть вибити свідчення з Медведчука. Потім, додає експрезидент, швидко і справедливо засудити його, а потім обміняти на полонених громадян України.

 

"Цим діячам варто уважно озиратися по сторонах і міцно замикати двері на ніч, щоб самим не опинитися серед обмінюваних осіб", - переходить до погроз Медведєв.

 

Нагадаємо, про затримання Медведчука співробітниками СБУ стало відомо пізно ввечері 12 квітня. В офісі президента України зазначили, що депутата затримали не в Київ.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський запропонував обміняти Медвечука на українців, які перебувають у російському полоні.

Як повідомляло РБК-Україна, Медведчук підозрюється у державній зраді і пособництві терористичним організаціям "ЛДНР". Перебуваючи під домашнім арештом він втік і 48 діб переховувався на території України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: