Завантаження ...

Рада відклала розгляд закону про столицю

Рада відклала розгляд закону про столицю фото

Верховна рада України відклала розгляд закону про столицю у другому читанні. Сьогодні його запропонували розглянути за спеціальною процедурою через велику кількість правок, але в підсумку прийнято компромісне рішення відкласти питання на наступний пленарний тиждень. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пленарне засідання.

Зокрема, надійшла пропозиція 150 нардепів розглянути закони про місцеві державні адміністрації та столицю України за спеціальною процедурою, після чого опозиція спробувала заблокувати трибуну.

У підсумку після наради керівників депутатських фракцій і груп спікер Ради Руслан Стефанчук заявив, що питання про застосування спеціальної процедури відкладуть.

 

"Зараз ми тимчасово відкладаємо розгляд питання, пов'язаного зі спецпроцедурою. У той же час всі фракції і групи сьогодні подадуть кількість правок, які вони будуть ставити по цих двох законопроектах, щоб ми зняли питання спаму і потім працювали по тих поправках, які будуть конструктувати роботу в нашому залі", - додав він.

 

Після цього нардепи перейшли до розгляду наступних питань порядку денного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: