Завантаження ...

На будівництві мосту в Києві намагалися розікрасти 3 млрд

На будівництві мосту в Києві намагалися розікрасти 3 млрд  фото

На будівництві Подільсько-Воскресенського мосту в Києві намагалися розікрасти 3 млрд гривень. Служба безпеки України стверджує, що запобігла розкраданню. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на СБУ.

Повідомляється, що СБУ припинила незаконну діяльність з привласнення грошей, виділених на будівництво моста. За попередньою інформацією, фігуранти справи замахнулися на розкрадання бюджету в сумі близько 3 млрд гривень.

За даними СБУ, схема полягала в штучному завищенні вартості робіт, а також у підготовці актів на роботи, які фактично не виконувалися. До неї залучалися ділки, які робили підроблену бухгалтерську документацію, вели тіньову бухгалтерію і вводили до схеми ризикові фірми.

В ході обшуків в підпільному офісі було виявлено і вилучено печатки, підроблену бухгалтерську документацію, комп'ютерну техніку та засоби зв'язку. Відкрито кримінальне провадження за двома статтями - замах на злочин, а також привласнення, розтрата майна або заволодіння шляхом зловживання службовим становищем.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: