Завантаження ...

Участь жодного представника рф та білорусі, у жодному виді спорту, на жодних змаганнях недопустима

screenshot_25.jpg

Сумська чемпіонка світу з жиму штанги лежачи Анна Рикун висловилась щодо можливого допуску спорстменів з росії та білорусі до змагань на міжнародній арені.

Сумська чемпіонка світу з жиму штанги лежачи Анна Рикун висловилась щодо можливого допуску спорстменів з росії та білорусі до змагань на міжнародній арені.

Обурення досягло межі максимум!

Я взагалі не розумію, які можуть бути обговорення, компроміси чи роздуми, стосовно участі російських та білоруських спортсменів на міжнародній спортивній арені.

Ви подивіться, на що перетворився спорт в рашці, це суцільна агітація до здійснення вбивств та інших кримінальних злочинів на території України, це заклики до війни, це гнила пропаганда, промивання мізків через призму «добра», бо спорт завжди асоціювали з миром, і саме про це пишуть в олімпійській хартії. То про який мир ми говоримо сьогодні? Коли оплакуємо видатних українських спортсменів, які загинули в боротьбі за незалежність? Чи коли бачимо чергове агітаційне сміття рашки у соцмережах, фото з ворожими символами та закликами вбивати мирний народ в Україні і все це під час змагань, церемоній нагородження і тд.?!

В моїй голові не вкладається, що собі уявляє МОК? Що з себе являє президент МОК?

Коли увесь світ, найвпливовіші діячі, президенти, країни, уся світова політична спільнота усіх рангів стає на захист нашої держави, хтось собі вирішує, що може піти проти системи, проти людства?

Я все ж таки сподіваюся, що це питання часу.

Моя позиція, як спортсменки однозначна, участь жодного представника рф та бл, у жодному виді спорту, на жодних змаганнях НЕДОПУСТИМА!

Спорт був, є і буде. І як спортсмен, я розумію, що бойкотуючи змагання та Олімпіади, ми втрачаємо свій час, здоров’я та ресурс, АЛЕ життя не закінчується на цьому!!! Крах світу буде тоді, якщо ми, не приведи Господь, пробачимо ворогам втрачені життя наших захисників!