Завантаження ...

Принти на одяг: що модно цієї осені і не тільки

Принти на одяг: що модно цієї осені і не тільки фото

Принти на одяг – це незмінний тренд останніх сезонів, який робить навіть із класичних футболок, худі чи плаття модний елемент одягу для вираження своєї індивідуальності. Достатньо лише підібрати малюнок або колір із великої кількості та варіантів.

Принти на одяг – це незмінний тренд останніх сезонів, який робить навіть із класичних футболок, худі чи плаття модний елемент одягу для вираження своєї індивідуальності. Достатньо лише підібрати малюнок або колір із великої кількості варіантів. Саме тому, протягом багатьох сезонів та років принти на одяг залишаються популярними та не виходять із гардеробу як чоловіків, так і жінок.

Найпопулярніші принти 2021 осінь-зима

Осінь та зима – час сірості та депресій, але виразний малюнок здатний повернути душевну рівновагу. Яскравий елемент на одязі в монохромній гамі додасть родзинку в повсякденний образ. Якщо з жінками все зрозуміло – імениті дизайнери пропонують величезну кількість речей: футболки, худі, плаття, куртки, жакети та багато іншого; то з чоловіками зазвичай виникає питання. Але тільки не цього сезону! Наймодніші чоловічі принти було запозичено в жіночому гардеробі. Основними трендами, які заслуговують окремої уваги:

  • Актуальність речей в смужку не згасає, тому такий класичний та неагресивний принт стане у нагоді всім;
  • Все повторюється та повертається – це можна сказати про неонові та світловідбиваючі принти, які знову набирають популярність;
  • Історичні постаті, мотиви, старі міста та відомі люди також не втрачають своїх позицій;
  • Поп-арт в чорно-білій кольоровій гамі, незважаючи на малюнок, який буде зображений стане родзинкою, як чоловічого, так і жіночого гардеробу;
  • Незмінними лідерами залишаються принти в стилі мілітарі.

Особливим шиком 2021 року вважається одяг з принтами де зображені, герої коміксів чи мультфільмів, знайомі нам з дитинства, які можуть компонуватися з висловами відомих людей, закликами.

Чому одяг з принтом повинен бути в гардеробі у кожного

Ще не впевнені, що хочете мати речі з принтом на одязі? Ось 5 причин, щоб вирішити:

  1. Можливість підкреслити індивідуальність. За допомогою звичайної футболки з принтом, можна створити трендовий Look;
  2. Комфорт – речі з принтами завжди з пластичних матеріалів;
  3. 100% бавовна та нешкідливі фарби – гарантована безпека для алергіків та дітей;
  4. Практичність. Сучасні технології нанесення малюнка дозволяють таким речам довго зберігати бездоганний вигляд;
  5. Універсальність. Одна річ з принтом стане незамінним помічником, як для прогулянки з друзями, виїзду на природу, чи для створення офісного look’у.

Варто зазначити, що принти на одязі були і завжди будуть у тренді! Тому можна не боятися наступного сезону та насолоджуватися різноманітними образами на будь-який смак.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: