Завантаження ...

Як віртуальні привітання витіснили звичайні

Як віртуальні привітання витіснили звичайні фото

Раніше люди відправляли листівки та інші привітання поштою або дарували особисто. Те ж саме стосувалося і подарунків, але зараз все змінилося.

Все частіше ми бачимо, що люди вважають за краще відправити листівку або подарунок через інтернет, ніж привітати особисто. З чим же це пов'язано? З технічним прогресом або зі зміною свідомості сучасного суспільства? Спробуємо разом розібратися в цих питаннях.

Віртуальні листівки і подарунки

Раніше люди відправляли листівки та інші привітання поштою або дарували особисто. Те ж саме стосувалося і подарунків, але зараз все змінилося. У всіх соціальних мережах та месенджерах можна побачити велику кількість різноманітних віртуальних привітань, це можуть бути листівки, подарунки, стікери, відео або текстові повідомлення. До того ж вони стосуються буд-якої більш-менш значної події.

Віртуальні листівки - це цифровий контент, який може включати в себе картинки, відео, анімацію, текст та аудіо. Віртуальне привітання можна скачати на комп'ютер або телефон. Крім цього, електронну листівку можна зробити самостійно в режимі онлайн за допомогою спеціальних конструкторів.

Історичний факт: першу електронну листівку створила американська спеціалістка з роботи з сучасними медіа Джудіт Донат 1994-го року. Для віртуальних листівок був створений спеціальний сайт TheElectricPostcard. Електронні привітання стали затребуваними протягом першого року.

В інтернеті та в соцмережах є безліч привітань такого роду, їх розсилають з приводу і без приводу. Наприклад на популярному порталі krainau.com:

  • з днем ​​народження за іменами;
  • з днем народження за роками;
  • з днем ангела по іменам тут;
  • всі річниці весілля тут;
  • з професійними святами;
  • загальноприйнятими святами (Новий рік, Різдво, Великдень, День Незалежності, 1 вересня та інші);
  • побажання доброго ранку, гарного дня, надобраніч або прекрасного настрою чи просто добра;
  • смішні та веселі листівки і т.д.

Переваги привітань через інтернет

Чому ж люди поступово переходять на електронні привітання не залежно від їх віку? Просто тому, що у таких листівок є свої переваги:

  • великий вибір в інтернеті та соціальних мережах;
  • економлять час;
  • вартість мінімальна або взагалі відсутня;
  • універсальний подарунок;
  • моментально доходять до одержувача.

У наш час у більшості людей дуже напружений графік. Вони не завжди встигають доїхати до друга або знайомого, щоб привітати його особисто або ж відправити подарунок поштою. Не згадуючи вже про відвідування безлічі магазинів для того, щоб купити цікаву і потрібну річ. Та й часу на дзвінки може не бути, наприклад, якщо той, хто вітає, живе в іншому часовому поясі з іменинником. А в інтернеті є безліч вітальних листівок і подарунків на будь-який випадок. Людина може обрати будь-яку листівку на власний розсуд: з квітами, природою або тваринами.

Варто звернути увагу і на вартість віртуального поздоровлення. Залежно від того, яку листівку хоче відправити людина і скільки готова витратити часу на вибір привітання, листівка може бути безкоштовною або коштувати дуже дешево. Найчастіше люди вважають за краще заплатити кілька десятків гривень, бо будь-який інший спосіб привітання обійдеться набагато дорожче.

Крім того, віртуальна листівка є універсальним подарунком. Її можна відправити родичу, другу, колезі по роботі, партнеру або просто знайомому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: