Завантаження ...

У чому працюють пасічники?

У чому працюють пасічники? фото

Бджолярство – це особливий тип с/г діяльності, якою займаються сьогодні різні підприємці. Для того щоб займатися такою справою та розраховувати на гарний прибуток, обов’язково потрібно придбати гарне обладнання та не забути купити і відповідний одяг.

Бджолярство – це особливий тип сільськогосподарської діяльності, якою займаються сьогодні різні підприємці. Для того щоб займатися такою справою та розраховувати на гарний прибуток, обов’язково потрібно придбати гарне обладнання та не забути купити і відповідний одяг. Захистити себе від можливих укусів просто, головно вибрати спеціальний костюм.

Пахне літо медом

Розглядаючи особливості захисту бджоляра, потрібно звернути увагу на такі саме речі:комбінезон, шапка, рукавиці. Обов’язково потрібно купувати й взуття, яке підійде для захисту ніг. Костюм пасічника може бути доповнений спеціальної курткою та штанами, які будуть сприяти ще кращому захисту від бджіл.

Головне правило кожного пасічника полягає у тому, що він не повинен забувати про правила безпеки, для того щоб не наражати себе на фатальні помилки при роботі з комахами.

Як обрати одяг?

При створенні якісного одягу бджоляру, виробники завжди використовують найкращі та практичні матеріали. Шиючи костюми, спеціалісти уникають використання різноманітних швів, які можуть стати навіть загрозою для бджіл. Купувати не рекомендується яскравий одяг, який буде лише привертати увагу комах. Краще надавати перевагу пастельним або білим тонам. Яскраві та темні кольори можуть стати причиною агресії бджіл, тому обирати такий одяг не рекомендується.

Обираючи костюм, потрібно звертати увагу на те, щоб тканина його була водостійкою. Завдяки цьому використовувати одяг можна буде при будь-якій погоді. Для того щоб пасічник під час праці міг вільно себе почувати та не перевтомлюватися, одяг повинен не заважати гарній вентиляції, щоб тіло дихало.

Асортимент одягу

В асортименті магазинів сьогодні представлено велику кількість різного вбрання , яке має свої особливості та властивості. Сьогодні можна придбати саме такі види товарів для бджоляра:

  1. Комбінезони. Виробники роблять ці костюми із різних тканин, але найкращим все ж таки вважається льон. Для кращої зручності та комфорту, застібки завжди розташовують з боку на одязі.
  2. Шапка із сіткою – це найкращий варіант головного вбрання, який може захистити голову та лице, шию пасічника від болісних укусів бджіл.
  3. Високе взуття. Саме колоші можуть стати найкращим захистом для ніг.

Все для пасіки та пасічника придбати можна в інтернет-магазині vashapasika.com.ua. В запропонованому каталозі товарів завжди можна знайти кращі варіанти для ведення бджолярського бізнесу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: