Завантаження ...

Як зробити правильний вибір: курси англійської мови або репетитор

Як зробити правильний вибір: курси англійської мови або репетитор фото

Репетитори англійської мови готові підлаштувати програму по потребам клієнта. На курсах легко закріпити нові придбані комунікативні навички, придбати нові знайомства.

Отримання нових знань пройде успішно, якщо потрапити в правильну освітнє середовище. Курси англійської, запропоновані мовними центрами, допомагають не тільки придбати нові знання і вміння, а й позитивно впливають на розвиток інтелекту, когнітивних функцій мозку. Є можливість пройти навчання за авторськими методиками або класичних програм, отримати додаткову освіту в групі або з репетитором англійської.

Особливості репетиторів англійської

Обидва варіанти мають свої плюси і недоліки. При виборі індивідуальних занять легко підібрати відповідний час. Для працюючих людей важливо, щоб графік міг легко змінюватися. При необхідності можна зателефонувати педагогу, перенести урок на інший день. Клієнт не втрачає ні заняття, ні гроші.

Репетитори з англійської дають можливість вибрати і місце занять. Уроки можуть відбуватися вдома в учня, у самого педагога або на базі освітнього центру, де працює викладач. Учитель при індивідуальних заняттях відразу бачить помилки, може відкоригувати їх. Опрацювання слабких сторін - частина індивідуальної програми. Репетитор англійської як тут https://myenglishworld.pro/individualnyie-zanyatiya/докладе всіх зусиль для того, щоб навчається залишився задоволений заняттями.

До недоліків відноситься більш висока вартість уроків, ніж на курсах, відсутність мовної практики в колу інших людей. Чи не видають після індивідуальних занять та документ про отримання знань.

Специфіка курсів англійської мови

Курси англійської мови мають наступні плюси:

  • звикання до дисципліни;
  • можливість участі в рольових іграх;
  • прийнятна вартість навчання;
  • практика спілкування іноземною мовою з іншими людьми.

Заняття в групі дисциплінують, задають певний темп. Пропуск уроку призведе до необхідності самостійно вивчати тему, відпрацьовувати її. У школі англійської з'являється шанс оцінити свої знання і здібності, порівняти свій результат з іншими. Ще одна особливість - живе спілкування, відпрацювання практичних навичок при взаємодії з іншими студентами.

Вибір школи англійської та репетитора

Якщо стоїть мета - швидко вивчити мову, зробіть вибір на користь занять з репетитором. Це актуально і в ситуації, коли немає обмежень за часом. Школа англійської мови зазвичай пропонує заняття, які тривають від кількох місяців до року.

Курси англійської мови myenglishworld.proпідійдуть комунікабельним людям, які легко заводять нові знайомства. На групових уроках відбувається неформальне взаємодія з іншими учнями, що мають однаковий з вами рівень знань.

Перед вибором визначитеся, чи готові ви витрачати час для поїздки до місця занять. Якщо робочий графік не залишає багато вільного часу, вам підійде репетитор з англійської мови. З ним простіше домовитися про місце занять. При виборі школи робіть акцент на розташованих недалеко від будинку або роботи.

Відвідайте пробне заняття. Вірний індикатор ефективності - результат. Якщо після першого уроку в голові не залишилося корисної інформації, виберіть іншого викладача чи інший формат навчання.Репетитор англійської мови на такому пробному уроці запропонує і перевірити рівень наявних знань. Це допоможе вам зрозуміти ваші цілі, а вчителю скласти програму. Цю практику використовують і на курсах, щоб підібрати групу з однаковим рівнем.

Школи англійської мови та репетитори можуть запропонувати різні програми. Вивчіть їх особливості, поговоріть з педагогом. Нехай він детально розповість про всі тонкощі свого освітнього процесу. Поцікавтеся думкою у інших учнів. Вони підкажуть про ті нюанси, про які викладачі не будуть розказувати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: