Завантаження ...

Як і для чого робити аналіз грунту

Як і для чого робити аналіз грунту фото

Усі власники приватних та дачних будинків, котеджів хочуть насолоджуватись результатом своєї роботи. Але виростити рослину на ділянці інколи додає великих труднощів. Рослини часто не приживаються, засихають, не дають врожаю. Не варто звертатись до коштовних ландшафтних дизайнерів, варто зробити аналіз ґрунту.

аналіз грунту

Усі власники приватних та дачних будинків, котеджів хочуть насолоджуватись результатом своєї роботи. Але виростити рослину на ділянці інколи додає великих труднощів. Рослини часто не приживаються, засихають, не дають врожаю. Не варто звертатись до коштовних ландшафтних дизайнерів, варто зробити аналіз ґрунту. Компанія Агротест https://agrotest.com/ пропонує широкий спектр аналізів ґрунту, які допоможуть знайти та ліквідувати проблему.

Які показники можна виміряти

Дослідження ґрунту може біти різним. Воно розрізняється на механічний аналіз, хімічний, агрохімічний, радіологічний, токологічний, мікробіологічний. Результати аналізів будуть корисними для:

  • Визначення рівня забруднення землі токсичними речовинами.
  • Підвищення урожайності сільськогосподарських культур.
  • Збільшення родючості землі шляхом підбору найбільш ефективних засобів захисту рослин, мінеральних добрив.
  • Того, щоб підібрати культуру, яка дасть найбільший урожай на даному ґрунті.
  • Відстежування змін аналізів ґрунту при сівозміні.

Результати вкажуть на причину не врожайності землі, часті інфекційні захворювання рослин. Для таких цілей проводиться аналіз на виявлення та вміст різних показників. В ґрунті можуть бути виявлені речовини, що забруднюють його. Це радіонукліди, продукти нафтопереробки, гербіциди, пестициди, органічні речовини. Про присутність важких металів вкаже наявність свинцю, ртуті, міді. Визначають наявність та рівень мікроелементів – цинку, магнію, марганцю.

Правильно відібрати зразки для аналізу може досвідчений хімік. Можливий відбір самостійно при попередньому консультуванні з спеціалістом.

Особливості співпраці з компанією Агротест

Лабораторія Агротест 15 років допомагає агровиробникам, землевласникам та володільцям земельних ділянок знаходити відповіді на поставлені питання. В компанії працюють кваліфіковані хіміки з великим досвідом роботи. В роботі використовується обладнання, яке не має аналогів на просторі України.

Лабораторія має сертифікацію та відповідні дозволи на роботу. Лабораторія акредитована та атестована ДП Укрметртестстандарт. Лабораторія має можливості та досягла рівня проведення робіт США. Більшість хіміків проходили стажування в США.

Аналіз ґрунту та тлумачення результатів буде мати економічну вигоду, підвищить рентабельність підприємства та позитивно позначиться на урожайності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: