Завантаження ...

Кілограм Проджект руйнує міфи про піцу

Кілограм Проджект руйнує міфи про піцу фото

Італійська кухня подарувала світові безліч неймовірних страв, деякі з котрих без сумнівів можна вважати справжніми витворами мистецтва. Проте є одна страва, яка виділяється з-поміж інших. Вона, мабуть, найпопулярніша страва, яку нам подарували італійці

Італійська кухня подарувала світові безліч неймовірних страв, деякі з котрих без сумнівів можна вважати справжніми витворами мистецтва. Проте є одна страва, яка виділяється з-поміж інших. Вона, мабуть, найпопулярніша страва, яку нам подарували італійці. Звісно що це — піца. Вона набула неймовірної популярності в всьому світі, тому вже давно заслужила статус міжнародного шедевру, який кожен хоче скуштувати. Усього в світі існує величезна кількість легенд і міфів пов'язаних з піцою. Команда Кілограм Проджект, яка спеціалізується на традиційній італійській кухні розвінчує 5 найпоширеніших з них, які можуть шокувати будь-якого поціновувачи піци!

Найсмачніша піца буває лише в Італії

Один з найпоширеніших міфів щодо піци. Звісно що ніхто не заперечує той факт, що на Батьківщині піци певно що вміють готувати піцу і готують її добре, проте це не означає, що кожна піца, приготована в Італії автоматично буде неперевершеною. Також це не означає, що ніхто з інших країн не зможе приготувати піцу краще. Усе залежить від якості продуктів, обладнання, яким устаткована кухня, та звісно що від рук піцайола. Лише коли усі ці три умови дотримані, ми можемо говорити про якісну піцу. Спеціалісти Кілограм прекрасно це розуміють, тому беруть до своєї команди лише професійних піцацолів, якім усім серцем люблять свою справу. Саме їх руками готується найкраща піца в Сумах. Дуже важливо постійно відстежувати якість продуктів, на що у команді Кілограм ставиться акцент. Саме тому нашу піцу замовляють знову і знову.

В США найсмачніша піца, тому що в ній багато начинки

В цій фразі поєднуються одразу два розповсюджених міфи щодо піци. По-перше, велика кількість начинки ні в якому разі не гарантує якість та смак. По-друге, у США італійські емігранти адаптували піцу до потреб місцевої публіки. В результаті піца стала набагато більше, а кількість начинки і її різноманітність геть стерла грань між піцою та відкритим пирогом. Тому те, що ми уявляємо собі як американська піца за фактом піцою і не є зовсім.

У справжній піці повинен бути тільки сир моцарелла

Знову не вірно. Сучасні тенденції і сучасні рецепти кращих піццамейкерів по всьому світу містять в своєму складі дуже багато сирів. Більшість з них — свіжі, м'які сорти, але все частіше і частіше знаходять своє застосування тверді сири або мікс м'яких і твердих. Моцарелла, безумовно, фаворит при виборі сиру для піци, але не варто обмежувати свою фантазію тільки цим сиром.

Піцу правильно їсти лише ножем і виделкою

Ні, ні і ще раз ні. Не потрібно боятися їсти піцу руками, тому що це правильно! Зазвичай шматочок піци згортають начинкою всередину і їдять без жодного докору сумління. Ніж і вилка не потрібні, але якщо раптом Вам так зручніше — ніхто косо на Вас не буде дивитись ... ну хіба що в Неаполі.

Сир в піцу потрібно додавати зверху

Ні. Можливо саме через це у декого піца не виходить смачною. Сир кладуть в піцу відразу на томатну пасту або соус, перед укладанням овочів, ковбаси шинки та інших інгредієнтів. В першу чергу це пов'язано з тим, що під час випікання саме верхні шари піци починають підсихати. Якщо це сир — то може утворитися суха кірка і піца буде не соковита. Винятком є тверді сири, які іноді труть зверху перед подачею для додання додаткового аромату.

Як бачимо, з часом навколо піци утворилось багато міфів, які не мають нічого спільного з реальністю. Замовити піцу з доставкою в Сумах можна вже сьогодні — для цього потрібно лише зателефонуйте до Кілограм, або зробити свій вибір на нашому сайті просто зараз. Замовляй піцу та проведи цей день смачно!

Кілограм — це найсмачніша піца в Сумах!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: